Καλλιακμάνης: «Αναφέρουν αιτία θανάτου, χωρίς να έχει βγει ιατροδικαστική έκθεση»

0

Να διερευνηθεί κάθε πτυχή γύρω από τον τραγικό χαμό του μόλις 2,5 ετών παιδιού, ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Παράλληλα, με ανάρτηση του στο Facebook, εκφράζει το λύπη του για το γεγονός ότι πριν καν βγει η ιατροδικαστική έκθεση κάποιοι αναφέρουν την αιτία θανάτου αγοριού που πνίγηκε την ώρα που έτρωγε την τροφή του, ευρισκόμενο σε παιδικό σταθμό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες. Την τραγική είδηση είχε κάνει γνωστή με ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη

Λυπάμαι πολύ που κάποιοι, χωρίς ακόμη να έχει βγει η ιατροδικαστική έκθεση, αναφέρουν την αιτία θανάτου του παιδιού του συναδέλφου και φίλου. Εμείς θα μιλήσουμε όταν θα έχουμε αποδείξεις για την αιτία θανάτου και ελπίζουμε να έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σωθεί το παιδί. Δεν αφορά μόνο την δικαίωση του συναδέλφου μας και της χαροκαμένης μάνας, αλλά όλη την κοινωνία που έχουμε ένα επιπλέον χρέος ως Έλληνες αστυνομικοί να προστατεύσουμε και να θωρακίσουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν υπήρξε πρόθεση από κανέναν, όμως το τραγικό αποτέλεσμα επιβάλει να διερευνηθούν όλες οι λεπτομέρειες προκειμένου κανείς γονείς να μην βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.