«Και εμείς στην ΕΛ.ΑΣ. κόψαμε πίτα αλλά δεν χρεώσαμε την υπηρεσία»

0

Την δική του άποψη, αναφορικά με την αρχική πρόθεση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να διαθέσει κονδύλι 12.000 ευρώ για την γιορτή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, έδωσε ο αρχιφύλακας της Τροχαίας Αθηνών, Φωτεινός Παγιαύλας.

Η ανάρτηση του Φωτεινού Παγιαύλα στο Facebook
Ο αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στην ΠΟΑΣΥ, Φωτεινός Παγιαύλας

Αρχές του 2015 μάζεψα τους τροχονόμους της Τροχαίας Αθηνών για να κόψουμε πίτα εκτός Υπηρεσίας μετά από πολλά πολλά χρόνια. Έψαξα μαγαζιά και έκλεισα ένα που μας έδωσε την καλύτερη προσφορά, 12€ το άτομο με πλήρες μενού (έξτρα οι μπύρες).

Ρώτησα και 3-4 ζαχαροπλαστεία και οι τιμές που μου δίναν για βασιλόπιτα έβγαινε περίπου 1,50-2€ το άτομο. Σε έναν που πήγα έβγαινε 0,80€ το κομμάτι κι έκλεισα σ’ αυτόν. Επίσης, πήρα και δυο δωροεπιταγές των 20€ για όποιον τύχει το φλουρί.

Τους χρέωσα την είσοδο 13€ το άτομο (12€ το μαγαζί κι 1€ για πίτα και δώρο). Να το πω αλλιώς: ο κάθε τροχονόμος έδωσε 13€ για να κόψουμε πίτα ως Υπηρεσία. Και ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!

Τα ίδια που διοργανώσαμε με τον Φωτάρα τη κοπή πίτας το 2017.

Που θέλω να καταλήξω: Σκληρός πυρήνας του Δημοσίου κι εμείς οι τροχονόμοι, αλλά ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ για να κόψουμε πίτα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.