Ήρωας της πλατφόρμας… Netflix ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

0

Ως ήρωα του… Netflix περιγράφει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» Πέπη Ραγκούση! Και προφανώς τον φαντάζεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποια αστυνομική σειρά, χωρίς όμως να διευκρινίζει περισσότερες (δραματουργικές) λεπτομέρειες.

Αναφέρει μόνο ότι έχει προδιαγραφές ήρωα “νέας τροχιάς” και μοιραία το μυαλό λόγω και της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του τρίτου κύκλου του “La casa de papel” πηγαίνει σε κάποιο ρόλο κόντρα στη συμμορία του El Profesor!

Κάπως έτσι λοιπόν και η Πέπη Ραγκούση αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει αν ο ήρωας της θα ήταν με τους “καλούς” ή τους “κακούς” τονίζει ότι “Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έβαλε κατά κάποιον τρόπο το κεφάλι του στον ντορβά αναλαμβάνοντας ένα “μοιραίο” υπουργείο. Γιατί; Διότι, πρώτα απ’ όλα, φαίνεται ότι το γουστάρει. Και επίσης διότι, είναι ένας πολιτικός με προδιαγραφές ήρωα του Netflix. Όχι “νέας γενιάς” αλλά, κατά τη γνώμη μου, σίγουρα “νέας τροχιάς””.

Πάντως να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε βολιδοσκοπηθεί στο παρελθόν (για να δώσει την άδεια του) από ξένα στούντιο να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η εξάρθρωση της 17Ν και η σύλληψη των μελών της… με τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο! Ορθώς λοιπόν η Πέπη Ραγκούση τον βλέπει στο Netflix!

Πηγή: enimerosi24.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.