Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: Από την παρακολούθηση θα πάθω κανένα τροχαίο

0

Προειδοποιήσεις – συστάσεις προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάνει το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», Γιώργος Καλαϊτζίδης. Με ανάρτηση του στο Facebook υποστηρίζει ότι η στενή παρακολούθηση που του γίνεται μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο λάθος.

«Και τότε», γράφει ο ίδιος, «ο λογαριασμός θα σταλεί στην Γεροβασίλη και την Παπακώστα». Το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» περιγράφει πώς αστυνομικοί παρακολουθούν το σπίτι του και πώς ήρθαν τετ α τετ με ομάδα αναρχικών από την πλατεία Εξαρχείων, ενώ λέει ακόμα ότι τον παρακολουθούν και όταν οδηγεί.

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης του Γιώργου Καλαϊτζίδη

Σήμερα απέναντι ακριβώς απο το σπίτι μου, κάθονταν για ώρες κάποιοι ιδιαιτέρως γεροδεμένοι τύποι κοιτώντας μάλιστα και την..μπαλκονόπορτα μου.Μην γνωρίζοντας τι ρόλο βαράνε ακριβώς, αποφάσισα να βγω με τη συνοδεία 30 συντρόφων οι οποίοι ήρθαν απο την Πλατεία η οποία απέχει τρια λεπτά απο το σπίτι μου.Θέλω να ελπίζω οτι δεν είναι κάποια κλιμάκωση απο την μεριά της αστυνομίας, με ακροβολισμένα άτομα γύρω απο σπίτια, με φούλ φέις μες την νύχτα.Ας προσέξουν στο υπουργείο προστασίας του πολίτη τι εντολές δίνουν.Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος, όπως και η πιθανότητα( δικού μου) σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, αφού πλέον διεξάγονται…αερομαχίες στους δρόμους με αυτούς που με παρακολουθούν ασφυκτικά.Ο λογαριασμός σε αυτήν την περίπτωση θα σταλεί στη Γεροβασίλη και στην Παπακώστα.Ας ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.