Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο του 33χρονου Ζ.Κ. στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας

0

Πιθανότατα εντός της ημέρας θα δοθεί στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια του θανάτου του 33χρονος Ζ.Κ., που το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής βρήκε φρικτό θάνατο κατά στο κοσμηματοπωλείο επί της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια. 

Η Αστυνομία αναμένει το ιατροδικαστικό πόρισμα, ενώ βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του. Να σημειώσουμε ότι κατά άλλες πηγές, ο Ζ.Κ. δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να ληστεψει αλλά για να προστατευθεί από καυγά που γίνονταν σε απέναντι καφετέρια, ενδεχόμενο που εξετάζεται από τις Αρχές αλλά για την ώρα δεν αποδεικνύεται.

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.