«Η Ελληνική Αστυνομία στον καιρό της κρίσης: Οικονομική κρίση – Μεταναστευτικό – Πανδημία»

0

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η Ελληνική Αστυνομία στον καιρό της κρίσης: Οικονομική κρίση – Μεταναστευτικό – Πανδημία» διοργανώνει για το βράδυ της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης.

Το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, Κώστας Τσουμάνης, με την Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α. να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου του 2021 και ώρα 20:30΄ θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής κ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κωνσταντίνος, με ομιλητές τον Βουλευτή Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας – Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων κ. ΚΑΙΡΙΔΗ Δημήτριο και τον δημοσιογράφο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο έχοντας ως κύριο θέμα της συζήτησης «Η Ελληνική Αστυνομία στον καιρό της κρίσης: Οικονομική κρίση – Μεταναστευτικό – Πανδημία».

Στόχος της εν λόγω συζήτησης είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει το προσωπικό της αστυνομίας, εντάσσοντάς τα στο ευρύτερο πλαίσιο των κρίσεων που αντιμετώπισε η χώρα την τελευταία δεκαετία.

Τη Διαδικτυακή Συζήτηση θα έχετε τη δυνατότητα να τη παρακολουθήσετε ζωντανά (live) από τα social media της Ένωσης μας (facebook).

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.