Γρηγοριάδης: “Κυρία Υπουργέ είστε μια άλλη, ζείτε σε παράνοια”

0

Κυρία Υπουργέ δηλώσατε : “Μάλιστα τώρα, θέλει προσλήψεις εκτός Πανελληνίων εξετάσεων, εκτός των Σχολών της Αστυνομίας, με φαστ τρακ τρίμηνη εκπαίδευση. Ούτε αγροφύλακες να έβγαζε! Έτσι εννοεί την αξιοκρατία και τόσο αναβαθμισμένη θέλει την κατάρτιση αστυνομικών.”

Έχετε ανά τους καιρούς βαπτίσει τους Ειδικούς Φρουρούς, χωροφυλακες, ενωμοταρχες τώρα εσχάτως και αγροφύλακες.

Το μόνο που δεντους εχετε ονοματισει είναι αυτό που είμαστε, επαγγελματίες εργαζόμενοι αστυνομικοί που με αυταπαρνηση και φιλότιμο παράγουμε κάθε μέρα στο ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ αυτά που εμφανίζεται εσείς ως δικιά σας επιτυχία (φιλική συμβουλή να απευθυνθείτε σε καθηγητές εγκληματολογιας – προκατοχος σας ένας εξαίρετος εξ αυτών – και να μάθετε τι είναι ο σκοτεινός αριθμός της εγκληματικοτητας!!!).

Οι Ειδικοί Φρουροί είναι οι γυναίκες και οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας που έδωσαν σάρκα και οστά στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., το μοναδικό σώμα της ΕΛ.ΑΣ. μετά την μεταπολιτευση που χαίρει της καθολικής αναγνώρισης της κοινωνίας για το έργο που έχει παράξει προκειμένου να αισθάνονται πιο ασφαλείς οι πολίτες.

Επομένως αν επιμένετε να μας ταυτίζεται με τους χωροφυλακες, επειδή οι πολίτες θέλουν αστυνόμευση σαν αυτη που προσφέρουν οι Ε.Φ. με την ΔΙ.ΑΣ., θα ήταν δημοκρατικό σας καθήκον να επανιδρυσετε την Χωροφυλακη!!!!!!!!!

Άξιο αναφοράς και ενδεικτικό πιθανής άγνοιας που έχετε για το πως λειτουργεί ο θεσμός των Ειδικών Φρουρών, μιας και επανερχεστε διαρκώς σε αυτό ως θεμελιώδες επιχείρημα σας, είναι ότι επικαλείστε την εισαγωγή στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. εκτός Πανελληνίων εξετάσεων.

Μια και μόνο προκυρηξη αν είχατε μπει στον κόπο να διαβάσετε θα διαπιστώνατε άμεσα, ότι τη μερίδα του λέοντος των μορίων που λαμβάνει ένας υποψήφιος Ε.Φ. είναι από τον βαθμό του απολυτηρίου Λυκείου!!!!!! (ανεξάρτητα από έξτρα μοριοδοτηση για γνώση ξένων γλωσσών)….

Ο μύθος επομένως του αμορφωτου και αγραμματου Ε.Φ. καταρρέει.

Κυρία Υπουργέ επίσης δηλώσατε :

“Ικανοποιήσαμε πάγια θεσμικά αιτήματα, δώσαμε τα αναδρομικά όταν τα οικονομικά της χώρας το επέτρεψαν και προχωρήσαμε στη θέσπιση αξιοκρατικών κριτηρίων για μεταθέσεις και τοποθετήσεις.”

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ εφόσον ικανοποιησατε ΌΛΑ τα θεσμικά αιτήματα, είναι ότι κρίνετε ότι τα αιτήματα των Ε.Φ. δεν είναι άξια του χρόνου σας.

Γιατί θα έπρεπε να επενδύσετε λίγο χρόνο και προσπάθεια για να λύσετε πάγια αιτήματα μιας κατηγορίας προσωπικού που απασχολεί 10.000 και πλέον εργαζόμενους υπό την επιβλεψης σας.

Τα αποτελέσματα σας :

1 ΜΟΝΟ Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων

– Αναδρομικά 4500 Ε.Φ. που στελεχώνουν τις πλεον μαχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. : ΚΟΡΟΪΔΊΑ, ΨΈΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΆΝΙΣΗ Α ΛΆ ΧΟΥΝΤΙΝΙ

– Χαμένα μόρια 5 ετών για τους Ε.Φ. όταν ονοματιζονται Αστυφυλακες με την παρέλευση 8 ετών υπηρεσίας : ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

– Χρωστούμενα εκτός έδρας από το 2011 στην 6η σειρά Ε.Φ. : ΈΝΑ ΑΔΙΆΦΟΡΟ ΣΦΎΡΙΓΜΑ

– Διάκριση στην ασφαλιστική μεταχείριση μεταξύ των εισαχθέντων προ και μετά 2011 (Μαχιμη Πενταετία) : ΩΧ ΜΩΡΈ ΑΔΕΡΦΈ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ

– Υπηρεσιακό “στραγγιγμα” μαχιμων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. (ΔΙ.ΑΣ., ΥΑΤ, ΥΜΕΤ, ΟΠΚΕ) από προσωπικό και μη ανανέωση του ήδη υπάρχοντος : ΓΙΑ ΤΑ “ΔΙΚΑ” ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΆ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΎΣΗ

Το μόνο που μου μένει είναι να σας ευχηθώ στην προσεχή βουλευτική σας θητεία να ενσκυψετε με λιγότερη εμπάθεια πάνω από τα προβλήματα των Ειδικών Φρουρών….

“Αγροφύλακας” ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ. Β/Α ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝ. ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.