Γνωστή δημοσιογράφος θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της

Πήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, ωστόσο, ο δράστης την χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα

0

Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Γλυφάδας και μπροστά στα μάτια του 2,5 ετών παιδιού της, έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η δημοσιογράφος του τ/σ Σκαι, Κάτια Νιάκαρη.

Αναδημοδίευση από reader.gr, Κώστας Παπαδόπουλος

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μιλώντας στον τ/σ ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος περιέγραψε όσα φριχτά βίωσε στο σπίτι της, όταν την ώρα που πήγε να βάλει το παιδί της για ύπνο, άκουσε έναν θόρυβο από άλλο δωμάτιο μέσα στο σπίτι και σηκώθηκε για να δει τι ήταν. Τότε αντίκρισε έναν άγνωστο άνδρα μέσα στο σαλόνι της. Η Κάτια Νιάκαρη φώναξε τρομαγμένη, το παιδάκι της σηκώθηκε κι εκείνη είπε στον ληστή ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, παρακαλώντας τον να μην πειράξει το παιδί.

Πήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, ωστόσο, ο δράστης την χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα. Όπως ανέφερε η ίδια δεν θυμάται εάν είχε όπλο ή όχι. Το παιδί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.

«Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι, «ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

Ο ληστής στη συνέχεια έψαξε όλο το σπίτι, για να φύγει τελικά με άδεια χέρια και να αφήσει τη γυναίκα δεμένη και το 2,5 ετών παιδάκι της στο σπίτι. Η δημοσιογράφος έμεινε δεμένη στην καρέκλα για περίπου 2 ώρες (από τις 21:00 μέχρι τις 23:00) μέχρι που κατάφερε να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα της, να συρθεί μέχρι την έξοδο του διαμερίσματος και να φωνάξει για βοήθεια. Κάποιος γείτονας που την άκουσε κάλεσε την αστυνομία.

Η δημοσιογράφος έχει υποστεί τραύματα στο πρόσωπο, καθώς και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ το παιδί της είναι ακόμα τρομαγμένο από τα όσα βίωσε.

«Τα έβλεπα, αλλά αυτό που έζησα δεν έχω τρόπο να το ξεπεράσω», είπε ευχόμενη να μην ζήσει κανένας άλλος τον εφιάλτη που βίωσε εκείνη. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφαλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.