Γλυκά Νερά: Βραδινή επίσκεψη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στη ΓΑΔΑ – Ποιους ευχαρίστησε

0

Τα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής επισκέφτηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.

Ο κ. Καραμαλάκης βρέθηκε στη ΓΑΔΑ το βράδυ της Πέμπτης, με σκοπό να συγχαρεί τους αξιωματικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Ο αρχηγός βρέθηκε στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών, όπου συνεχάρη τον διοικητή της υπηρεσίας και τους αστυνομικούς που δούλεψαν τις τελευταίες 37 ημέρες για την εξιχνίαση της δολοφονίας. Επίσης, βρέθηκε στο γραφείο του διοικητή της Ασφάλειας Αττικής, Π. Τζεφέρη, τον οποίο επίσης συνεχάρη.

Ο κ. Καραμαλάκης δεν ξέχασε και τη σημαντική συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Πρόκειται για την υπηρεσία που «ξεκλείδωσε» τις έρευνες μέσα από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων (κινητό πιλότου, βιομετρικό ρολόι 20χρονης, καταγραφικό). Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη διοικητή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να της μεταφέρει τα συγχαρητήριά του.

Πηγές της λεωφόρου Κατεχάκη που παρακολουθούσαν την εξέλιξη της υπόθεσης όλο αυτό το διάστημα, αναφέρουν ότι η εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν πιστώνεται ως επιτυχία και στον ίδιο τον κ. Καραμαλάκη, ο οποίος επόπτευε όλο αυτό το διάστημα την εξέλιξη των ερευνών.

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.