«Γλίτωσα επειδή πίστεψαν πως είμαι νεκρός» – Σοκάρει η κατάθεση του αστυνομικού

0

Λεπτό προς λεπτό της στιγμή της επίθεσης σε βάρος του περιέγραψε ο 28χρονος ειδικός φρουρός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, όπως γράφει το newsbomb.

«Αισθάνθηκα από πίσω μου κάποιον να ορμάει επάνω μου, να με πιάνει από το λαιμό και ρίχνοντάς με κάτω να μου τραβάει το κράνος με το χέρι του προκειμένου να βγει. Το κράνος όντως βγήκε παρόλο που ήταν ασφαλισμένο στο λαιμό μου. Όσο βρισκόμουν στο έδαφος αισθάνθηκα αρχικά ένα λάκτισμα επάνω μου και στη συνέχεια ένα καταιγισμό χτυπημάτων από πλήθος ατόμων που όρμησαν επάνω μου, τα οποία στόχευαν κατευθείαν στο κεφάλι, φωνάζοντας παράλληλα “σκοτώστε τον, πάρτε του το όπλο”“θα πεθάνεις κωλόμπατσε”» περιέγραψε ο μάρτυρας.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, κύριο μέλημα του εκείνη τη στιγμή ήταν να προστατέψει το όπλο του, το οποίο ένιωθε να του τραβούν από τη θήκη με αποτέλεσμα να φοβηθεί ότι μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο αν το έπαιρναν.

«Προσπάθησα να προστατέψω όσο μπορούσα το σώμα μου και το κεφάλι μου με τα χέρια μου, καθώς ένιωθα ένα τεράστιο πλήθος να με χτυπάει. Πήραν κομμάτια από τον εξοπλισμό μου και από ό,τι συνειδητοποίησα μου έλειπαν γεμιστήρες. Από τη στιγμή που ένα τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου με χτυπούσε στο κεφάλι με σκοπό να με σκοτώσει δεν θα δίσταζε παίρνοντας το όπλο μου να με πυροβολήσει και κάποιος. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τελειώνω, ότι φθάνει το τέλος μου, ότι το πλήθος δεν θα σταματήσει να με χτυπάει μέχρι να με δει να πεθαίνω. Νιώθω ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα που με χτυπούσαν έχασα τις αισθήσεις μου», ανέφερε και εξήγησε ότι όλο το περιστατικό διήρκεσε περίπου 2 λεπτά.

Ο 28χρονος θεωρεί ότι γλίτωσε επειδή το πλήθος πίστεψε πως ήταν νεκρός όταν έχασε τις αισθήσεις του. «Θεωρώ ότι επειδή έχασα τις αισθήσεις μου το πλήθος, νόμιζε ότι είχα πεθάνει, οπότε και μείωσε τα χτυπήματα σε βάρος μου. Νιώθω ότι έγινε ένα θαύμα που ζω. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι ήρθε το τέλος, ότι δε θα ξαναντικρύσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τώρα πλέον προσπαθώ να ανακάμψω ψυχολογικά και σωματικά».

Πηγή: newsbomb

Σοφία Σπίγγου

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.