Γκελεστάθη: Η έξαρση της εγκληματικότητας ταλαιπωρεί και τα νότια προάστια

0

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα insider.gr και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Πεφάνη, έδωσε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νότιο τομέα της Β’ Αθήνας, Ιωάννα Γκελεστάθη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ζητήματα ασφαλείας.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν «το θέμα της ασφάλειας είναι ένα θέμα που ούτως ή άλλως απασχολεί την κεντρική πολιτική σκηνή. Τι συμβαίνει όμως στα νότια προάστια; Ποια είναι τα προβλήματα και πώς επιδιώκετε να τα λύσετε;», η κα. Γκελεστάθη απάντησε:

«Η έξαρση της εγκληματικότητας ταλαιπωρεί και τα νότια προάστια. Ενδεικτικά σε περιοχές όπως η Γλυφάδα, η Αργυρούπολη και το Ελληνικό, ο Άλιμος οι διαρρήξεις και οι κλοπές αυτοκινήτων είναι σε μεγάλη έξαρση ενώ σε περιοχές όπως του Ζωγράφου, ο Βύρωνας, η Καισαριανή έχει εκτροχιαστεί η αναρχική βία. Τα προβλήματα είναι δηλαδή κοινά με της υπόλοιπης επικράτειας όπως άλλωστε και η λύση τους. Ενίσχυση της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Απαλλαγή των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας από πάρεργα. Ανανέωση του στόλου και εκσυγχρονισμός των επικοινωνιών. Κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου και δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας. Με μια κουβέντα πολιτική βούληση να ζούμε σε κράτος και όχι σε ξέφραγο αμπέλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.