Γιώργος Τσούκαλης: Βρήκε οπλοστάσιο με ιστορική αξία κοντά στα Ιωάννινα (pics)

0

Μία ακόμη επιτυχία προστέθηκε στο βιογραφικό του κορυφαίου Έλληνα ιδιωτικού ερευνητή. Ο Γιώργος Τσούκαλης, αξιοποιώντας πληροφορίες που συνέλεξε με τους συνεργάτες του, συνέβαλε καθοριστικά στο έργο της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τον εντοπισμό μίνι οπλοστασίου κοντά στα Ιωάννινα.

Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι τα ευρήματα έχουν και ιστορική αξίας, καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για οπλισμό που χρησιμοποιήθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα το 1940, κατά το ηρωικό έπος απέναντι στους Ιταλούς και τους Γερμανούς κατακτητές.

Όλα ξεκίνησαν από μια πληροφορία που έφτασε στον Γιώργο Τσούκαλη και αφορούσε σε ύπαρξη παράνομου υλικού πολέμου, όπως όπλα περίστροφα ξιφίδια και ξιφολόγχες, στην περιοχή Ντραμπατόβα στην Αμφιθέα των Ιωαννίνων. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση του ιδιωτικού ερευνητή και των συνεργατών του.

Ο Γιώργος Τσούκαλης επικοινώνησε με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και άρχισε η επιτήρηση της περιοχής. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 2019 και αφού προηγήθηκε σχετική έρευνα όλα τα ευρήματα που ήταν κρυμμένα επιμελώς σε σάκους παρελήφθησαν από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ιωαννίνων για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες.

Σύμφωνα με την αρχική πληροφορία εκτιμάται ότι ανάμεσα στα ευρήματα υπάρχει και οπλισμός που προέρχεται από τον πόλεμο που έλαβε χώρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα το 1940.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.