Γιώργος Καλλιακμάνης: «Μεγάλη νίκη, συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης»

0

Η παράταξη «Δυναμική Αντίδραση», με επικεφαλής τον Γιώργο Καλλιακμάνη, αναδείχτηκε νικήτρια στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Καλλιακμάνης αναμένεται να ανανεώσει τη θητεία του ως πρόεδρος της Ένωσης για τρίτη συνεχή φορά.

Με ανάρτηση του στο Facebook ενημερώνει για το αποτέλεσμα της κάλπης και τονίζει ότι συνεχίζει «με αμείωτους ρυθμούς και με αίσθημα ιδιαίτερης ευθύνης μετά το χθεσινό αποτέλεσμα».

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη

Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν 14,15 και 16 Νοεμβρίου 2018 ,τους συναδέλφους μου που πίστεψαν σε εμάς και για άλλη μια φορά (τρίτη συνεχόμενη) μας έδωσαν μια μεγαλειώδη νίκη και φυσικά τους 250 συναδέλφους που στήριξαν και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ο αγώνας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην νοτιοανατολική Αττική, στο αεροδρόμιο και στην διεύθυνση ειδικών αστυνομικών δυνάμεων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με αίσθημα ιδιαίτερης ευθύνης μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. 981 συνάδελφοι μας έδωσαν την δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με μεγαλύτερο πλέον σθένος.

Μας έδωσαν την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο με 4 έδρες έναντι των 3 του δεύτερου συνδυασμού καθώς και 7 περισσότερους αντιπροσώπους από αυτούς που ήδη είχαμε στην ΠΟΑΣΥ. Θέλω επίσης να συγχαρώ και τους συναδέλφους των άλλων δυο συνδυασμών που έλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί να προσφέρουμε στον συνάδελφο ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά…

Τα αποτελέσματα των εκλογών:
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 981 ψήφοι, 4 έδρες στο ΔΣ, 20 αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ
ΑΝ.Α.Σ.Α. 643 ψήφοι, 3 έδρες στο ΔΣ, 13 αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ
ΚΑΑΝΑ 0 έδρες στο ΔΣ, 1 αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.