Γιάννης Καργιωτάκης: 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης στην άμμο (pics)

0

Ο υπαρχιφύλακας της Υ.Φ.Α.Α., Γιάννης Καργιωτάκης, μετά από τέσσερα παγκόσμια τουρνουά που έγιναν: τον Απρίλιο στο Τσάβες (Πορτογαλία), τον Μάιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία),τον Αύγουστο στην Οδησσό (Ουκρανία) και τον Σεπτέμβριο στο Ζάγκρεμπ (Κροατία), ανακηρύχθηκε 2ος στο αγώνισμα της πάλης στην άμμο.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διεξάγεται με το σύστημα ranking και συγκεκριμένα στο πρώτο παγκόσμιο τουρνουά στο Τσάβες έφτασε στον τελικό και κατέλαβε την 2η θέση. Τέλη Μαΐου στο δεύτερο παγκόσμιο τουρνουά στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατέλαβε την 3η θέση. Τον Αύγουστο στο τρίτο παγκόσμιο τουρνουά στην Οδησσό κατέλαβε την 4η θέση, καθώς ένας τραυματισμός του στέρησε μια θέση στο βάθρο. Τέλος, στο Ζάγκρεμπ έφτασε στον τελικό και πήρε την 2η θέση.

Ο Γιάννης Καργιωτάκης δήλωσε: «Ήταν το πιο δύσκολο και απαιτητικό παγκόσμιο πρωτάθλημα που έχω ως τώρα συμμετάσχει. Είχε παρά πολλούς αγώνες και έπρεπε και στα τέσσερα τουρνουά να έχεις όσο καλύτερη βαθμολογία μπορείς για να ανέβεις στο βάθρο στην τελική κατάταξη. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που μας έδωσε την δυνατότητα αφενός να συμμετάσχουμε και αφετέρου κάλυψε ένα κομμάτι των εξόδων.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Ομοσπονδιακούς προπονητές Βασίλη Μπατάλα και Κώστα Παπακωνσταντίνου γιατί από την αρχή πίστεψαν σε εμένα και γενικώς για το πόσο πολύ έχουν συνδράμει, έτσι ώστε να υπάρχει και να αναπτύσσεται η πάλη στην άμμο στην Ελλάδα, αλλά και να υπάρχουν Έλληνες παλαιστές στο Παγκόσμιο στερέωμα.

Επιπλέον, ευχαριστώ τους γιατρούς του νοσοκομείου “Ελπίς” και συγκεκριμένα της χειρουργικής κλινικής, κυρία Ιωάννα Τριάντη και Βασιλική που λίγο πριν τους αγώνες με βοήθησαν πάρα πολύ να ξεπεράσω έναν τραυματισμό. Αυτήν την επιτυχία την αφιερώνει στην σύζυγο του Μπέτυ».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.