Γερακαράκος: «Ο αγώνας μου είναι να κηρυχθεί αντισυνταγματικό το μισθολόγιο»

0

«Οι αγώνες της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ, σε κάθε επίπεδο δεν χρειάζεται καμία προβολή, γιατί είναι εμπεδωμένοι στη συνείδηση των χιλιάδων στελεχών του Σώματος», σημειώνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Η ανάρτηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ

Με αφορμή αναρτήσεις σε ιστότοπους περί «χαμένων αγώνων που δεν δόθηκαν ποτέ», υπενθυμίζω ότι:

  1. Οι αγώνες της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ (που εκπροσωπούν τον πληθυσμό της Ελληνικής Αστυνομίας σχεδόν στο σύνολό του), σε κάθε επίπεδο (συνδικαλιστικό και δικαστηριακό) δεν χρειάζεται καμία προβολή, γιατί είναι εμπεδωμένοι στη συνείδηση των χιλιάδων στελεχών του Σώματος, με τα γνωστά επιτυχή αποτελέσματά τους!
  2. Οι αγώνες, όμως, χρειάζεται να είναι συνειδητά ηθικοί και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συνόλου των Ελλήνων Αστυνομικών και όχι μικροσυμφέροντα και επιμερισμένες διεκδικήσεις που βλάπτουν τελικά το κοινό καλό!
  3. Η σημερινή δικαστική μάχη είναι συνέχεια πολλών προηγούμενων, που με νομική πληρότητα, συνδικαλιστική ωριμότητα, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα οι Ομοσπονδίες μας (ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ) έφεραν σε αίσιο πέρας. Κάποιοι όψιμοι παρακολουθητές «μικρο-ομάδων» έσπευσαν να καρπωθούν τα καλά μας αποτελέσματα!
  4. Ο μόνος μας αγώνας είναι για την κήρυξη και αυτού του μισθολογίου ως αντισυνταγματικού στο σύνολο του και στη φιλοσοφία του, για τη διαφύλαξη της αξιοπρεπούς διαβίωσης των Ελλήνων Αστυνομικών και όχι ασφαλώς για την υπερπήδηση… κατηγοριών!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.