Γερακαράκος: «Η Αστυνομία δεν μπορεί να συναινεί στην παρανομία»

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ είπε ότι η Αστυνομία έχει αναλάβει τη φύλαξη ενός χώρου «ο οποίος δεν έχει καν άδεια λειτουργίας και δεν μπορεί να συναινεί στην παρανομία»

0

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων για τις «απαράδεκτες συνθήκες εργασίες στο χώρο του ΧΥΤΑ στα Μεσοράχια», στην Κέρκυρα.

Μιλώντας στην τοπική ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, επεσήμανε ότι μετά και τις τελευταίες συναντήσεις που είχαν με τη φυσική και πολιτική ηγεσία της αστυνομίας έκαναν σαφές πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμα και σε κλείσιμο του δρόμου στη Λευκίμμη.

Ο κ. Γερακαράκος είπε ακόμη ότι η Αστυνομία έχει αναλάβει τη φύλαξη ενός χώρου «ο οποίος δεν έχει καν άδεια λειτουργίας και δεν μπορεί να συναινεί στην παρανομία», ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική επιβάρυνση για την ελληνική οικογένεια καθώς «η παραμονή των αστυνομικών δυνάμεων στην Κέρκυρα έχει κοστίσει έως τώρα πάνω από 2 εκατ. ευρώ»!

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε το ηχητικό απόσπασμα

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.