Γερακαράκος: Ανάρτηση – «φωτιά» για πολιτικούς που «οικειοποιούνται την επίλυση θεμάτων της ΕΛ.ΑΣ.»

0

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, κατά πολιτικών που επιχειρούν προεκλογική οικειοποίηση επίλυσης θεμάτων της ΕΛ.ΑΣ., παρότι δεν είχαν καν ασχοληθεί με αυτά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ

Λύπη και θλίψη μου προκάλεσε η οικειοποίηση επίλυσης θεμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας από σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες, οι οποίες, όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν με τα θέματα αυτά που αναφέρουν, αλλά 10 μήνες τώρα δεν καταπιάστηκαν με απολύτως τίποτα.

Επίσης, άκρως ανησυχητικό είναι να χρησιμοποιείς από τη θέση στην οποία βρίσκεσαι, μέσα που στόχο έχουν κυρίως την ενημέρωση του πολίτη για θέματα αστυνομικής φύσεως, αλλά και των εργαζόμενων αστυνομικών, ως μέσα αυτοπροβολής, εντάσσοντάς τα σε αυτά της πολιτικής σου εκστρατείας – καμπάνιας.

Τέλος, δεν περιποιεί τιμή για καμία και κανέναν πολιτικό η εκμετάλλευση προσώπων που δεν βρίσκονται σήμερα εν ζωή, καθώς και δικαστικών υποθέσεων που εκκρεμούν ακόμα στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Υποθέσεις που τις τελευταίες ημέρες κάποιοι κύκλοι επιχείρησαν μεμονωμένα και ανεπιτυχώς να επισπεύσουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.