Γερακαράκος: Η αναγέννηση του Ε.Κ.Α. το 2013 και η στροφή 40.000 αστυνομικών προς την ΠΟΑΣΥ

0

Με ένα προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Facebook, στον απόηχο των εκλογών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, ευχαριστεί όλους τους αστυνομικούς που πήγαν να ψηφίσουν και μιλάει για την αναγέννηση του ΕΚΑ (Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών) το 2013.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του μεγαλύτερου πρωτοβάθμιου αστυνομικού σωματείου της πατρίδας μας και είμαι πολύ υπερήφανος που συμμετείχα ως υποψήφιος αντιπρόσωπος για την ΠΟΑΣΥ με τον συνδυασμό Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Αθήνας.

Ένα συνδυασμό που αναγεννήθηκε το 2013 από εμένα και μία ομάδα παλαιών και νέων συνεργατών μου, συμμετείχε στις εκλογές με το νέο σύστημα που υπεβλήθη στην Αττική από τα πάνω προς τα κάτω, ήτοι της διαίρεσης αυτής σε πέντε σωματεία, εξελέγην με αυτό Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας και εν συνεχεία με το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (στις εκλογές της ΠΟΑΣΥ το 2015). Πρόεδρος της πολυπληθέστερης και αντιπροσωπευτικότερης Ομοσπονδίας των Αστυνομικών.

Από το 2013 έως σήμερα το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών έχει εμπνεύσει με τις αρχές και τις αξίες του την ίδρυση ανά την Ελλάδα αντίστοιχων κινημάτων (ΕΚΑ) που συμμετείχαν και συμμετέχουν στα συνδικαλιστικά δρώμενα της χώρας με αξιόλογες παρουσίες σε πολλά πρωτοβάθμια σωματεία. Αποτέλεσμα δε αυτής της έμπνευσης ήταν η αναγέννηση κατ’ εμέ του αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα και η στροφή των 40.000 περίπου συναδέλφων προς την ΠΟΑΣΥ.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδίας μου τους χιλιάδες συναδέλφους – ψηφοφόρους που συμμετείχαν στις εκλογές της Αθήνας, αλλά και τους εκατοντάδες συνυποψήφιους συναδέλφους μου με το ΕΚΑ Αθήνας που για άλλη μια φορά έδειξαν την αγάπη, έμπνευση και εμπιστοσύνη τους προς το πρωτοβάθμιο σωματείο και την ΠΟΑΣΥ.

Τέλος, καλώ συγκεκριμένους δοτούς υψηλόβαθμους συναδέλφους μου, οι οποίοι εκ της θέσεως τους εκβίασαν, απείλησαν ή μετακίνησαν χαμηλόβαθμους συναδέλφους και όχι μόνο, με μοναδικό σκοπό τη μη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, να αναμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών…

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.