«Γενέθλια» για το ΕΚΑ Σερρών παρουσία του Γρηγόρη Γερακαράκου (photos)

0

Οι Αντιπρόσωποι και τα Μέλη του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών Σερρών την Κυριακή 30-9-2018 μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα, γιόρτασαν τον ένα χρόνο εκ της ιδρύσεως του Κινήματος, παρουσία του ιδρυτή του Ε.Κ.Α. πανελληνίως και Προέδρου της Ομοσπονδίας, Γρηγόρη Γερακαράκου.

«Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που μας τίμησε με την παρουσία του, τονίζοντας για πολλοστή φορά την ανάγκη του συνδικαλιστικού μας κινήματος για συσπείρωση , ενότητα και αγωνιστική διάθεση , με πνεύμα δικαίου και νομιμότητας. Αδράξαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε συνολικά για τα τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας μας, των δικαστικών μας διεκδικήσεων αλλά και να απαντηθούν πολλά ερωτήματα εκ των Μελών μας που τέθηκαν ανταλλάσσοντας απόψεις.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας αγωνιστική Συνδικαλιστική Δράση βαδίζοντας στο δρόμο που χαράζει η Ομοσπονδία, Σύσσωμοι , Ενωμένοι και πάντοτε δίπλα στο Συνάδελφο προσηλωμένοι στην ιδρυτική μας διακήρυξη,» τονίζει στην ανακοίνωσή της το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Σερρών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.