Γ. Τσούκαλης: Κέρδισε τις εντυπώσεις με την ανάλυση του για τη «συμβολή των ΜΜΕ στις εξαφανίσεις»

0

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα της εταιρείας p-consullting.gr με θεμα την «Εξαφάνιση ατόμων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αίτια και Παρεμβάσεις», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερώσει σε ό,τι αφορά το φαινόμενο των εξαφανίσεων ανηλίκων και ενηλίκων αλλά και να αναζητήσει τα αίτια του φαινομένου και πως αυτά αντιμετωπίζονται. Ο Γιώργος Τσούκαλης, κορυφαίος ιδιωτικός ερευνητής και Σύμβουλος Πολιτιστικής Κληρονομιάς UNESCO Πειραιώς και Νήσων εκπροσωπώντας την εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ ανέπτυξε και ανέλυσε επιτυχώς το θέμα “Η συμβολή των ΜΜΕ στις εξαφανίσεις”.

Το παρόν έδωσαν επίσης εκπρόσωπος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο Γεράσιμος Κουρούκλης: Διοικητής Υπηρεσίας «Silver Alert», η Καλομοίρα Μπαζέλη: Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος ο Απόστολος Βεΐζης: Διευθυντής Προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και η Χαριτίνη – Μαρία Σκουλίδη και ο Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος εκπροσωπώντας την p-consulting.gr.

Η ημερίδα έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ LOST – “Learning Opportunities, Instruments and Investigation Techniques to fight the Growing Phenomenon of Missing People in Europe”, εταίρος του οποίου στην Ελλάδα είναι η p-consulting.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.