Γ. Ραγκούσης: Στη Βουλή η υποστελέχωση των Α.Τ. Κερατσινίου, Δραπετσώνας και Σαλαμίνας

0

Να φέρει το κείμενο – καταγγελίας της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά στη Βουλή, δεσμεύτηκε με δήλωση του ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για καταγγελία που αφορά την υποστελέχωση των Α.Τ. Κερατσινίου, Δραπετσώνας και Σαλαμίνας.

Η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση

Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί με μελανότερα χρώματα το πρόβλημα υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων Κερατσινίου, Δραπετσώνας και Σαλαμίνας στην ανακοίνωση – καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή, πολύ πριν τα πρόσφατα γεγονότα στον Έβρο, είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για την επικίνδυνη υποβάθμιση των αστυνομικών τμημάτων στον Πειραιά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Είχαμε τονίσει ότι η ασφάλεια των πολιτών δεν επιτυγχάνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα και πως χρειάζεται άμεση ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με προσωπικό που σήμερα είναι τοποθετημένο κατά δεκάδες εκατοντάδες στη φύλαξη επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, φίλων και ημετέρων.

Την ανακοίνωση – καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά θα την οδηγήσουμε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.