Γ. Καλλιακμάνης: «Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες ως πολιορκητικός κριός»

1

Είναι πασιφανές ότι το πρόβλημα της Ελλάδος την προκειμένη στιγμή δεν είναι η παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ο καλοθελητής γείτονας που χρησιμοποιεί τους παράνομους μετανάστες και τους πρόσφυγες ως πολιορκητικό κριό, προκειμένου να διαρρήξει την κοινωνική συνοχή και έχοντας την πρόθεση να δημιουργήσει «ανεξάρτητες ζώνες» στην νησιωτική Ελλάδα, που πλέον οι Έλληνες θα είναι μειονότητα σε σχέση με τους αλλοδαπούς μετανάστες και πρόσφυγες.

Άρθρο του Γιώργου Καλλιακμάνη
Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Είδαμε ότι οι γείτονες μας δεν έχασαν ούτε δευτερόλεπτο και αμέσως μετά τα γεγονότα στα νησιά μας έσπευσαν να δημιουργήσουν άμεσα ζήτημα στον Έβρο, στέλνοντας ένα μεγάλο κύμα ανθρώπων, που όχι απλά τους χρησιμοποίησαν ως πολιορκητικό κριό αλλά τους έδωσαν στα χέρια -για αρχή- δακρυγόνα και χημικά ενάντια στον στρατό και την Αστυνομία.

Από την άλλη, φυσικά, δημιουργώντας ένα στρατηγικό πρόβλημα στην βόρεια Ελλάδα και στον Έβρο και απασχολώντας στην ουσία μεγάλο αριθμό δυνάμεων για να το αντιμετωπίσουμε, τους δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουν σχεδόν ανενόχλητοι και με λιγότερες δυσκολίες στα νησιά μας την διαδικασία της τροφοδότησης με ανθρώπινες ψυχές, ως μέσω πίεσης όχι απλά για την Ευρώπη σε σχέση με την Ρωσία, αλλά αποβλέποντας σίγουρα και στην δημιουργία πληθυσμιακής υπεροχής του μουσουλμανικού στοιχείου έναντι του ελληνικού. Έτσι θεωρούν ότι στο μέλλον θα τους δώσει ακόμη ένα στρατηγικό ατού και φυσικά το δικαίωμα των παρεμβάσεων για την υποστήριξη τάχα των δικαιωμάτων των ομοθρήσκων τους, αλλά συνάμα λειτουργεί de facto και ως μέσω πίεσης για τις διεκδικήσεις της γείτονα χώρας όσον αφορά την ΑΟΖ και την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

Η Ευρώπη, φυσικά απούσα όλα αυτά τα χρόνια, ανέχεται κατά κάποιο τρόπο αυτή την τακτική της Τουρκίας έχοντας τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, μην αναγνωρίζοντας στην ουσία ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της. Η Ελληνική Αστυνομία λοιπόν στάλθηκε στα νησιά που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, προκειμένου να συνδράμει στην δημιουργία των κλειστών κέντρων και δημιουργήθηκε ένα είδος εμφυλίου πολέμου, με ενέργειας δικαιολογημένης αγανάκτησης και από τις δυο πλευρές, χωρίς φυσικά να μπορούμε να δικαιολογήσουμε εικόνες πολιτών να πετάνε από τα ξενοδοχεία Έλληνες αστυνομικούς ούτε κάποιους αστυνομικούς (μεμονωμένες περιπτώσεις) που συμπεριφέρθηκαν με απαράδεκτο τρόπο.

Για άλλη μια φορά ο Έλληνας αστυνομικός και ο πολίτης μπήκαν σε ένα ανορθόδοξο πόλεμο με υπερβάσεις που δημιούργησαν εικόνες που έκαναν τον γύρω του κόσμου και τον Τούρκο να τρίβει όχι απλά τα χέρια του, αλλά και να προχωρήσει στην δεύτερη φάση του σχεδίου του που το είδαμε και το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας. Η σοβαρότητα της κατάστασης είναι ένα δεδομένο που δεν είναι σε θέση κανείς να αμφισβητήσει και πρέπει να είμαστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε. Όλοι οι Έλληνες και στρατός και Αστυνομίας και πολίτες, να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την εδαφική μας κυριαρχία.

1 Comment
  1. gb says

    ακομα μιλαει αυτος??? γτ δεν τον κλεινεται?

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.