Γ. Γερακαράκος στο Katechaki: Γιατί έκανα μήνυση στην Ν. Κασιμάτη

0

Μήνυση σε βάρος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, κατέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ο κ. Γερακαράκος δήλωσε στο katechaki ότι: «κατέθεσα μήνυση διότι η βουλευτής ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας. Της ζητήσαμε επισήμως και δημοσίως χθες να ζητήσει συγνώμη. Δεν το έκανε ποτέ και έτσι προσφύγαμε σε αυτή την κίνηση. Με τέτοιες δηλώσεις καλούμαστε εμείς οι αστυνομικοί να εξηγήσουμε στα παιδιά μας γιατί δεν είμαστε δολοφόνοι και γουρούνια. Αυτά είναι πράγματα ανεπίτρεπτα.

Μας συκοφάντησε και μας εξύβρισε. Πάντα πίστευα ότι ο πολιτικός κόσμος και τα κόμματα είναι ο καθρέφτης της Δημοκρατίας. Με τέτοιες δηλώσεις ο καθρέφτης αυτός θολώνει. Με τη μήνυσε σε βάρος της προσπαθούμε να καθαρίσουμε αυτόν τον καθρέφτη. Σήμερα αποστείλαμε, επίσης, επιστολή για το θέμα στον πρόεδρο της Βουλής και σε όλα τα κόμματα, προκειμένου να επαναφέρουν την κ. Κασιμάτη στην τάξη, καθώς ξέφυγε πέρα από κάθε δεοντολογία».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.