Γ. Δελιτζάκης: Επιτέλους, κάτι αλλάζει στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης

0

Κάτι καλό αλλάζει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ειδικά στην πολύπαθη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης!

Άρθρο του Γιώργου Δελιτζάκη
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ – Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης

Παρά τις ελλείψεις και την αύξηση του υπηρεσιακού όγκου δουλειάς ολοένα και περισσότερο, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι κάτι καλό γίνεται, επιτέλους, στην πολύπαθη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Δ/νση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σε ό,τι αφορά τα μέτρα τάξης στα γήπεδα (αθλητικές εκδηλώσεις) και στις λοιπές συναθροίσεις και συγκεντρώσεις, υπήρξε πολλή μεγάλη μείωση στον αριθμό των δυνάμεων, κάτι που έπρεπε να γίνει από αρκετό καιρό πριν βέβαια, εδώ και χρόνια θα λέγαμε…

Συγκεκριμένα, στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης διατέθηκαν 70 Αστυνομικοί λιγότεροι από πέρσι, μέσα στην εβδομάδα έγιναν άλλα επίσης δύο (2) ντερπι στο μπάσκετ με ελάχιστες δυνάμεις και στον αγώνα Άρης – Ολυμπιακός πέρσι είχαν διατεθεί 138 Αστυνομικοί, φέτος 38, ενώ μάλιστα εκ του αποτελέσματος όλα τα αστυνομικά μέτρα πέτυχαν άψογα και με λιγότερο προσωπικό!

Επίσης, με διαταγή κόπηκαν στόχοι από «πολύπαθα» Αστυνομικά Τμήματα και στο μεγαλύτερο απ’ όλα, το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου διατέθηκαν 4 άτομα από αλλά Α.Τ. και 4 άτομα από το Επιτελείο, προκειμένου να δοθούν τα οφειλόμενα ρεπό.

Ως συνδικαλιστικό κίνημα και ως εκλεγμένοι από τον Νομό Θεσσαλονίκης βέβαια, οφείλουμε πάντα να καταγγέλλουμε τις ελλείψεις, καταστρατηγήσεις και παραλείψεις της Διοίκησης, αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται και να επικροτούμε και να υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία της οποιασδήποτε Διοίκησης, κάθε επιπέδου μάλιστα, που γίνονται προς στη σωστή κατεύθυνση για το καλό όλων μας και που λειτουργούν υπέρ του και του Υπηρεσιακού και του Δημοσίου συμφέροντος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.