Φυλακές Βόλου: Δύο κρατούμενοι τραυματίες μετά από συμπλοκή

Από τη σωματική έρευνα σε κρατούμενους και στους χώρους κράτησης βρέθηκαν 29 μεταλλικοί ράβδοι και αντικείμενα, κομμάτια ξύλα, κομμάτι γυαλιού τυλιγμένο σε πανί και μεταλλική πόρπη ζώνης

0

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού, στις φυλακές Βόλου. Μάλιστα, σημειώθηκαν φθορές και στα καρτοτηλέφωνα που υπάρχουν στο προαύλιο του καταστήματος κράτησης.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη συνέχεια 16 κρατούμενοι παρέμεναν στο προαύλιο και δεν εισέρχονταν εντός των κελιών – θαλάμων τους. Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε), με τη συνδρομή ΟΠΚΕ.

Από τη σωματική έρευνα σε κρατούμενους και στους χώρους κράτησης βρέθηκαν 29 μεταλλικοί ράβδοι και αντικείμενα, κομμάτια ξύλα, κομμάτι γυαλιού τυλιγμένο σε πανί και μεταλλική πόρπη ζώνης.

Από τη συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων τραυματίστηκαν ελαφρά 2 κρατούμενοι, οι οποίοι μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου επέστρεψαν στο Κατάστημα. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την οικεία αστυνομική Αρχή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.