Φυλακές Νιγρίτας: «Μπλόκο» σε ναρκωτικά από την Εξωτερική Φρουρά

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.) για εξωτερικό φρουρό στις Φυλακές Νιγρίτας, ο οποίος απέτρεψε την εισαγωγή ναρκωτικών στο κατάστημα κράτησης

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.) για εξωτερικό φρουρό στις Φυλακές Νιγρίτας, ο οποίος απέτρεψε την εισαγωγή ναρκωτικών στο κατάστημα κράτησης. Πρόκειται για μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης που εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα στα ρούχα μίας νεαρής κοπέλας που πήγε για επισκεπτήριο.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Στις 16/07/2021 και περί ώρας 09:20 π.μ. στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών, κατά την διάρκεια των προγραμματισμένων επισκεπτηρίων των κρατουμένων και σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθη από την συνάδελφό μας Εξωτερικό Φρουρό Ε.Μ. σε ημεδαπή νεαρής ηλικίας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στα ρούχα της, 2 συσκευασίες με ναρκωτικές ουσίες όπου περιείχαν 0,6 γρ. ηρωίνη και 1.6 γρ ινδικής κάνναβης αντίστοιχα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην συνάδελφο Εξωτερικό Φρουρό για την οξυδέρκεια και την παρατηρητικότητα της σχετικά με τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την υπέρβαση των υπηρεσιακών εσκαμμένων όλων των υπαλλήλων του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Νιγρίτας Σερρών που, λειτουργώντας επί μήνες με μοναδικό εφόδιο την εργασιακή ευσυνειδησία και ταλανιζόμενο από την έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού, συνεχίζει να προσδίδει ένα υψηλό αίσθημα ασφάλειας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης τονίζοντας τον πολυσχιδή και σημαίνοντα ρόλο της Υπηρεσίας μας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας εντός και εκτός των τειχών των Καταστημάτων Κράτησης, καλεί για πολλοστή φορά την Πολιτική και Φυσική ηγεσία της να ενσκήψει στα χρονίζοντα προβλήματα της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Κωστίκας
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Στιβακτάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.