ΦΩΤΟ: Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Βορειοανατολικής – Γεμάτο από 1.500 άτομα το «Ποσειδώνιο»

0

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της Βορειοανατολικής Αττικής για τον ετήσιο χορό που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο «Ποσειδώνιο». Εμείς από την πλευρά μας να σημειώσουμε ότι η Ένωση Βορειοανατολικής κατάφερε να έχει στο χορό της περισσότερα από 1.500 άτομα, τα οποία γέμισαν ασφυκτικά το Ποσειδώνιο. Μάλιστα, το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί, καθιστώντας το χορό απόλυτα πετυχημένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, ο ετήσιος χορός – κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, στο Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ‘’Posidonio’’ Λ. Ποσειδώνος 18 στο Ελληνικό, όπου παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας πλήθος Συναδέλφων Αστυνομικών και φίλοι της Ένωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α: η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κα ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Ελένη, από τη Νέα Δημοκρατία: η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κα ΚΕΡΑΜΕΩΣ Νίκη, ο πρώην Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Σάκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΚΙΚΙΛΙΑ Βασιλείου, κ. ΤΣΟΥΡΟΥΛΑΣ Θεόδωρος. Από το Κίνημα Αλλαγής: ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Παύλος, από τους ΑΝ.ΕΛ.: ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος, ο Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ι.Σ.Α και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος, ο Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στο ίδρυμα Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης και Μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδωνας καθώς και Μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος και Μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης και Μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ Χρήστος. Επίσης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος καθώς και Μέλη του Δ.Σ. Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής: ο Ταξίαρχος κ. ΔΟΥΡΒΕΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ καθώς και ο Ταξίαρχος κ. ΛΑΜΠΡΟΥ Κωνσταντίνος.

Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση της Ένωσης και το πλήθος των Αστυνομικών και υποστηρικτών –φίλων που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.