Φώτο ντοκουμέντο – Ήταν οριακή η κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ

1

Νέες φωτογραφίες με τον αστυνομικό που τράβηξε όπλο μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, για να γλυτώσει από επίθεση που δέχτηκε από περίπου 20-30 άτομα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο αστυνομικός να έχει το όπλο στα χέρια. Οι εικόνες αποτυπώνουν το πόσο οριακή ήταν η κατάσταση που διαμορφώθηκε στην ΑΣΟΕΕ.

Ο ειδικός φρουρός υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά. Η διμοιρία που βρίσκεται κοντά στην ΑΣΟΕΕ δεν αντιλήφθηκε αμέσως το περιστατικό. Επενέβη με κρότου λάμψης και στη συνέχεια τον απεγκλώβισε.

Το χρονικό

Αναλυτικότερα, ο εκτός υπηρεσίας ειδικός φρουρός στάθμευσε την ιδιωτική του μηχανή απέναντι από την ΑΣΟΕΕ και κατέβηκε για να πάει να πάρει την κοπέλα του. Φορούσε άρβυλα, το παντελόνι που φοράνε οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ. και κρατούσε το υπηρεσιακό κράνος της υπηρεσίας του στα χέρια. Οι νεαροί αναγνώρισαν ότι είναι αστυνομικός από το κράνος και τα άρβυλα. Τον τράβηξαν μέσα στο προαύλιο του ιδρύματος και τότε ξεκίνησε να ξεφεύγει η κατάσταση.

Τον περικύκλωσαν, τον ρώτησαν εάν είναι αστυνομικός και λίγο μετά άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ειδικός φρουρός τράβηξε όπλο, χωρίς να πυροβολήσει.

Οι νεαροί τον χτυπούσαν για περίπου 10-15 λεπτά, έως ότου αντιληφθεί η πλησιέστερη διμοιρία των ΜΑΤ τι συμβαίνει και επέμβει. Όταν αυτό έγινε οι νεαροί αρχικά αντιστάθηκαν, έγινε χρήση χημικών και μόνο τότε διαλύθηκαν και απεγκλωβίστηκε ο ειδικός φρουρός.

Το πρόσωπό του είναι πρησμένο από τα χτυπήματα, το ίδιο και πολλά μέλη του σώματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί δεν κατάφεραν να του πάρουν το υπηρεσιακό του όπλο.

1 Comment
  1. roulis says

    Πολύ καλά έκανε !!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.