Φαρ Ουέστ τα ξημερώματα στο Χαϊδάρι: «Βροχή» οι σφαίρες στην Ιερά Οδό

0

Σκηνές από… Φαρ Ουέστ τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαϊδάρι, με έναν ηλικιωμένο άστεγο να γλιτώνει από θαύμα, καθώς βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά.

Ήταν λίγο μετά 00:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν στην οδό Κανάρη στο Χαϊδάρι τουλάχιστον 5-8 άτομα, σύμφωνα με μαρτυρίες, άρχισαν να κυνηγιούνται με οχήματα και πεζοί. Μάλιστα προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον 4 σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, ενώ ταυτόχρονα βγήκαν τα όπλα και οι σφαίρες άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι αντίπαλες ομάδες βγήκαν στην Ιερά Οδό και συνέχισαν την ανταλλαγή πυροβολισμών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, μάζεψαν τουλάχιστον 25 κάλυκες από πιστόλια των 9mm και 45αρι.

Γλίτωσε από θαύμα ο ηλικιωμένος άστεγος

Τουλάχιστον δύο από τις σφαίρες καρφώθηκαν στο παρμπρίζ και το τζαμί του συνοδηγού, στο όχημα που είχε βρει καταφύγιο ο ηλικιωμένος άστεγος. Για καλή του τύχη, ο άνθρωπος ήταν ξαπλωμένος και δεν τον πέτυχε κάποια βολίδα. Αμέσως μετά τη συμπλοκή, η μια ομάδα έφυγε από ένα δρομάκι που οδηγεί στο Δρομοκαΐτειο, ενώ η άλλη έκανε την αντίθετη διαδρομή της οδού Κανάρη, απ’ όπου και ξεκίνησε το πιστολίδι.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς και καταθέσεις τυχόν αυτοπτών μαρτύρων. Όσον αφορά την «ταυτότητα» των δραστών, εκτιμάται ότι είναι ποινικοί που ενδεχομένως να είχαν κανονίσει κάποιο παράνομο αλισβερίσι που πήγε στραβά.

Όσον αφορά τον ηλικιωμένο άστεγο, είναι καλά στην υγεία και έχει ήδη δώσει την πρώτη κατάθεση στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής που χειρίζεται την υπόθεση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.