Ένωση Αθηνών: Έξω τώρα η Αστυνομία από τα γήπεδα – αρένες

Πέντε τραυματίες αστυνομικοί είναι ο απολογισμός των συγκρούσεων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών δυνάμεων, στον περίβολο του «Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας»

0

Πέντε τραυματίες αστυνομικοί είναι ο απολογισμός των συγκρούσεων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών δυνάμεων, στον περίβολο του «Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας». Με κείμενο – παρέμβαση στη σελίδα της στο Facebook, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αναφέρει:

«Δυστυχώς, οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τη Συρία αλλά από το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας.

Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης).

Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα.

Τέλος, θα αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες εν’ όψει και της ημερίδας για την αθλητική βία την προσεχή Δευτέρα (συνομιλώντας με Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τις υπόλοιπες Ενώσεις της Αττικής), ώστε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνό-υπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.