Εξάρχεια: Και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε αστυνομικές επιχειρήσεις και περιπολίες

0

Στις επιχειρήσεις της αστυνομίας στην πλατεία Εξαρχείων ξεκίνησε να συμμετέχει κανονικά από την Τρίτη η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Στο επικαιροποιημένο σχέδιο αστυνόμευσης στην περιοχή συμμετέχει κανονικά και η εποχούμενη επιχειρησιακή μονάδα της ΔΙ.ΑΣ., η οποία θα κάνει πια συχνές διελεύσεις στην περιοχή.

Αναδημοσίευση από το cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου

Στόχος είναι σε λίγες ημέρες να είναι τόσο συχνές οι διελεύσεις, όσο σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Αθήνας. Πριν από μερικές ημέρες, μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ. είχε κάνει την εμφάνισή της και πάλι σε επίπεδο προσαρμογής σε μια διαδρομή από Θεμιστοκλέους και από Ερεσού. Στην επόμενη άμεση φάση του σχεδίου, στην περιοχή θα περιπολούν κανονικά και περιπολικά της άμεσης δράσης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αργά το απόγευμα χθες ομάδες ΔΙ.ΑΣ. μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της ομάδας «Δράση» προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις. Εντόπισαν άτομα με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και αλλοδαπούς που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, για τους οποίους και διατάχθηκε η διοικητική τους απέλαση.

Πιο συγκεκριμένα προσήχθησαν 20 άτομα, εκ των οποίων τα τρία συνελήφθησαν για ναρκωτικά και τα πέντε για διοικητική απέλαση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.