Εξάρχεια: Έξι οι προσαγωγές από τη Σπ. Τρικούπη – Βρέθηκαν μολότοφ

0

Έξι άτομα έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, καθώς ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικοί των ΜΑΤ και της Ομάδας «Δράση» την ώρα που επιχειρούσαν να εισέλθουν σε πολυκατοικία, επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη 3 στα Εξάρχεια.

Οι νεαροί αντιεξουσιαστές είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ έφεραν και σακίδια τα οποία ερεύνησαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί. Δεν έγινε γνωστό τι υπήρχε μέσα στα σακίδια, αλλά σε δώμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας εντοπίστηκαν βόμβες μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια, πέτρες κ.ά. αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Εξάρχεια: Τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας (pics)

Επίσης, λίγο νωρίτερα, αστυνομικοί μπήκαν σε πολυκατοικία επί της οδού Στουρνάρη και έφτασαν μέχρι την ταράτσα ψάχνοντας σε «πολεμοφόδια». Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται έρευνες και σε άλλες ταράτσες πολυκατοικιών, υπό τον φόβο «αντιεξουσιαστικού παρκούρ». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πάνω από την περιοχή των Εξαρχείων ίπτανται drones της ΕΛ.ΑΣ.

Στα Εξάρχεια αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί είναι περισσότεροι από τους πεζούς, ενώ γίνονται επί τόπου έλεγχοι σε όποιον κρίνεται ύποπτος. Αυτή την ώρα, στην πλατεία δεν υπάρχει καθόλου κόσμος.

Οι φωτογραφίες είναι από το Twitter του freelancer ρεπόρτερ: M. Barbaros KAYA

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.