Εξαιρετική πρωτοβουλία της Ένωσης Βορειοανατολικής για τη καθαρά Δευτέρα

0

Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει αύριο Καθαρά Δευτέρα στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η αναμενόμενη ηλιόλουστη μέρα σε συνδυασμό με τις απίστευτες παροχές της εκδήλωσης καθιστούν τον προορισμό επιβεβλημένο.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας”, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ παραδοσιακά Κούλουμα για τους Αστυνομικούς και τις οικογένειες αυτών.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η είσοδος είναι ελεύθερη. Σε όσους παρευρεθούν, θα προσφερθούν δωρεάν παραδοσιακά και Σαρακοστιανά εδέσματα, άφθονο κρασί και αναψυκτικά.

Προσφορά στη σημαντικότερη αξία της ζωής, τα παιδιά…

Το σημαντικότερο κομμάτι της εκδηλώσεις αποτελεί η ψυχαγωγία των παιδιών, καθώς οι διοργανωτές έδωσαν μεγάλη βαρύτητα σε αυτό. Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοργάνωση θα περιλαμβάνει περίπου 20 εξειδικευμένους και επαγγελματίες ψυχαγωγούς, όπως για παράδειγμα: μάγοι, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, σόου με σαπουνόφουσκες και φωτιές, γιγάντιες στολές κτλ.

Χαρακτηριστικό, επίσης, είναι ότι θα προσφερθεί δωρεάν ειδικό παιδικό μενού.

 

Χορός, κέφι και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ…

Η διασκέδαση των παρευρισκομένων θα γίνει με ζωντανή παραδοσιακή και λαϊκή μουσική από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ποιότητα και λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά…

Η λεπτομέρεια, όπως είναι γνωστό, κάνει μία εκδήλωση επιτυχημένη. Οι διοργανωτές εκεί έχουν ποντάρει και για του λόγου το αληθές μέχρι στιγμής φαίνεται να τα έχουν καταφέρει διότι χαρταετοί και πλούσια δώρα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Ιδιωτική Πρωτοβουλία

Όπως πληροφορηθήκαμε από την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την ευγενική υποστήριξη του ομίλου “Μυτιληναίος Α.Ε.” που με την υπογραφή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, του Ιδρύματος “Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας” και του Ομίλου, είναι βέβαιο πως η εκδήλωση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.