«Εξαφάνιση» φιαλιδίου από εμβολιαστικό κέντρο: Η σύλληψη και η απάντηση του ντελιβερά

0

Μία πολύ περίεργη υπόθεση καλούνται να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής μετά την «εξαφάνιση» από το εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής, ενός φιαλιδίου με το σκεύασμα της Pfizer ενάντια στον κορονοϊό.

Για την υπόθεση συνελήφθη –και αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά μέχρι την τακτική δικάσιμο- ένας 46χρονος ντελιβεράς, τον οποίο υπέδειξαν ως δράστη δύο εργαζόμενες στο εμβολιαστικό κέντρο. Πιο αναλυτικά, όπως κατέθεσαν κατά την προανάκριση, λίγο μετά τις 16:30 της Τρίτης ο ντελιβέρας πήγε στο σημείο για να τους παραδώσει καφέδες που είχαν παραγγείλει.

Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του εντός του χώρου –σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει δύο νοσηλεύτριες- τις ρωτούσε για το εμβόλιο διάφορες λεπτομέρειες και κατά την αποχώρηση του διαπιστώθηκε ότι λείπει το φιαλίδιο που περιείχε ακόμη 5 δόσεις. Όπως ανέφεραν οι δύο εργαζόμενες στον χώρο δεν πρόλαβε να μπει άλλο άτομο και εκτιμούν ότι ο 46χρονος ντελιβέρας προχώρησε στην κλοπή.

Από την πλευρά του ο καταγγελλόμενος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση, καθώς δεν θα είχε γνώσεις και τρόπο να χρησιμοποιήσει το σκεύασμα, ενώ αφήνει υπόνοιες για τα όσα υποστηρίζουν οι δύο νοσηλεύτριες, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «εξιλαστήριο θύμα» και ζητώντας «να το ψάξουν πιο καλά για να βρούνε το φταίχτη».

Την ίδια ώρα, βέβαια, γεννιούνται εύλογα ερωτήματα για το πώς μπορεί κανείς να μπαίνει και να παραμένει σε χώρους –θεωρητικά- ελεγχόμενης πρόσβασης!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.