«Έβρεξε»… 150άρια και το πρωί της Πέμπτης για άσκοπη κυκλοφορία

0

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε οδηγούς οχημάτων, πεζούς και επιβαίνοντες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στο πλαίσιο της απαγόρευσης που επιβλήθηκε στην άσκοπη κυκλοφορία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 06:00 το πρωί της έως 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 541 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ. Τα περισσότερα εξ’ αυτών (156) στην Αττική, ωστόσο, αναλογικά με τον πληθυσμό ιδιαίτερα αυξημένος είναι ο αριθμός των παραβάσεων σε Κρήτη (56), Ιόνια Νησιά (51) και Δυτική Ελλάδα (επίσης 51).

Να σημειώσουμε, ότι από τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.491 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό που ζητούν οι αστυνομικοί είναι οι οδηγοί των οχημάτων να έχουν σε εμφανές σημείο τα σχετικά έγγραφα και την ταυτότητα τους, για να γίνεται γρήγορα και με ασφάλεια (τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους αστυνομικούς) ο έλεγχος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.