Έρευνα για τη σύλληψη της 90χρονης στη Θεσσαλονίκη διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

0

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. θα προσπαθήσει τώρα να «μαζέψει» τα ασυμμάζευτα. Γιατί πώς να διορθώσει κάποιος το γεγονός, ότι μια γυναίκα 90 ετών, μεταφέρθηκε στο τμήμα και ταλαιπωρήθηκε (ήπιε μόνο ένα νερό όλες τις ώρες που ήταν εκεί) γιατί προσπάθησε να πουλήσει τις παντόφλες που πλέκει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε η κόρη της στο newsit.gr η γιαγιά δεν ήταν καν στη λαϊκή όταν συνελήφθη αλλά κάτω από το σπίτι της, κοντά σε κάτι κάδους. Είχε απλώσει τρία ζευγάρια τερλίκια που έπλεξε η ίδια, για να τα πουλήσει για λίγα ευρώ. Η γυναίκα, όσο και ο άρρωστος σύζυγός της, δεν έχουν κανέναν οικονομικό πόρο…

Η παρέμβαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα, τη διερεύνηση της υπόθεσης διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, με τη δημοσιοποίηση του σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκε σήμερα εντολή στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 90χρονη προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή, πιθανόν μετά από καταγγελία. (Αν και η κόρη της επιμένει, ότι η γυναίκα δεν ήταν καν στη λαϊκή αλλά σε άσχετο σημείο).

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα κρατήθηκε για ώρες, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να της πάρουν αποτυπώματα και να την αφήσουν ελεύθερη και παράλληλα να σχηματίσουν δικογραφία, την οποία να του στείλουν, κάτι το οποίο και έγινε.

Πηγή: newsit.gr 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.