Έρευνα σπιθαμή προς σπιθαμή από τον Γιώργο Τσούκαλη για την Άρτεμις Βασίλη

1

Μία σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει αύριο, 13 Μαρτίου 2021, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με τον δικηγόρο της οικογένειας Βασίλη και τους συνεργάτες του, με στόχο την ανεύρεση στοιχείων γύρω από την εξαφάνιση της αγνοούμενης Άρτεμις.

Στην περιοχή της Παιανίας και συγκεκριμένα από το σημείο που υπάρχει η πληροφορία ότι εθεάθη για τελευταία φορά η κοπέλα από το Κορωπί, μέχρι και το σημείο που κλείνει το τηλέφωνο της επί της οδού Λεονταρίου στην Κάντζα, θα πραγματοποιηθεί συντονισμένη έρευνα από τέσσερις εθελοντικές ομάδες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Η μία εκ των ομάδων είναι η ΟΦΚΑΘ, κλιμάκιο της οποίας θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής της πρόεδρο της, Χρήστο Ράμο. Η άλλη εθελοντική ομάδα είναι η Γραμμή Ζωής – Silver Alert, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γεράσιμο Κουρούκλη.

Στην αναζήτηση θα συμμετάσχει και ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα χειριστών drones. Όπως επισημαίνει ο κορυφαίος Έλληνας ιδιωτικός ερευνητής «στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να ελεγχθούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλοι οι χώροι στους οποίους κινήθηκε η αγνοούμενη κοπέλα», με σκοπό την πιθανή εύρεση κάποιων στοιχείων που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

1 Comment
  1. Bib says

    Prezzemolo

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.