Επιβεβαιώνεται η καταγγελία στελέχους του Ρουβίκωνα για πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

0

Η καταγγελία ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα για πυροβολισμούς σε πολυσύχναστο δρόμο των Εξαρχείων το βράδυ της Παρασκευής επιβεβαιώνεται εμμέσως από την Αστυνομία.

Το στέλεχος του Ρουβίκωνα ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «αμάξι σταμάτησε Θεμιστοκλέους και Ερεσού στις 11.30 το βράδυ και οι επιβάτες του πυροβόλησαν προς την Θεμιστοκλέους μέσα στον κόσμο. Μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες στο ΒΟΞ. Η κατάσταση πλέον στην περιοχή είναι οριακή. Αν υπάρξει κάποια στιγμή αντίδραση μην βγούνε οι φιλελέδες και ορισμένοι”σύντροφοι” και μας “πρήξουν τα συκώτια”. Συνεννοηθήκαμε;».

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν μιλώντας στη HuffPost Greece την πληροφορία για πυροβολισμούς, σημειώνοντας ότι το βράδυ της Παρασκευής η Άμεση Δράση δέχθηκε στις 23.25-23.30  δύο τηλεφωνήματα, με διαφορά τεσσάρων λεπτών, από δύο διαφορετικούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ανέφεραν πυροβολισμούς στην οδό Θεμιστοκλέους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι δεν διαπίστωσαν κάτι και αποχώρησαν.

Πηγή: HuffingtonPost.gr

Του Αλέξανδρου Καλαφάτη

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.