Επίθεση στο βουλευτή Κωνσταντινέα: 20 προσαγωγές, 10 ταυτοποιήσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

0

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε χώρα στην Καλαμάτα για τη σύλληψη των ατόμων που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα.

Συνολικά προσήχθησαν 20 άτομα και ταυτοποιήθηκαν δέκα, εκ των οποίων τα οχτώ συνελήφθησαν. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απρόκλητης εξύβρισης, απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Στην Καλαμάτα μετέβη χθες Δευτέρα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εποπτεύσει δια ζώσης τις έρευνες. Οι δράστες φέρονται να  επιτέθηκαν στον βουλευτή, γιατί –όπως είπαν- «ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Ο βουλευτής και πρώην διαιτητής βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Καλαμάτας για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα. Αφού αποχώρησε από το γήπεδο δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση από δύο οργανωμένους οπαδούς της.

Κατόπιν έφτασαν στο σημείο άλλα 15 άτομα, τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν. Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά και μετέβη στο Γενικό Νοσκομείο Καλαμάτας, όπου παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.