Επίθεση με βιτριόλι: Η προσοχή της ΕΛ.ΑΣ. σε τρεις γυναίκες

0

Μικραίνει ο κύκλος των υπόπτων για την επίθεση κατά της 34χρονης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με την αστυνομία να έχει εστιάσει την προσοχή σε τρεις γυναίκες.

Αναδημοσίευση από cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκες που είναι στο στενό κύκλο της 34χρονης ενώ κάποιες από αυτές ανήκουν μάλιστα στον πολύ στενό κύκλο της. Για να ταυτοποιηθεί ωστόσο η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση και να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα, θα περιμένουμε έως τη Δευτέρα, όταν θα βγουν και τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές επαφές της.

Τι λέει ο δικηγόρος της 34χρονης στο CNN Greece

Για το στάδιο που βρίσκονται οι έρευνες καθώς και για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα μίλησε νωρίτερα στο CNN Greece ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας.

Αρχικά, αναφερόμενος στον κύκλο των υπόπτων και τις συνεχείς καταθέσεις που δίνονται στην ειδική ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο κ. Λύτρας τόνισε πως «η Ελληνική Αστυνομία εργάζεται ασταμάτητα, προκειμένου να “ξετυλίξει” το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς ακόμη η Αστυνομία συγκεντρώνει πληθώρα καταθέσεων. Οι Αρχές έχουν εξετάσει μέχρι τώρα περίπου 20-25 άτομα από το οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον της κοπέλας».

Ο ίδιος πρόσθεσε, πως η γυναίκα επιμένει στα όσα του είπε από την πρώτη στιγμή. «Δεν γνωρίζει την ταυτότητά της δράστιδας, ούτε εάν τελικά είναι από το περιβάλλον της, είτε το εργασιακό είτε το φιλικό, ενώ θεωρεί πως δεν έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο.

Όπως σημειώνει, η 34χρονη έχει πει πώς έγινε το περιστατικό και όλα όσα θυμάται».

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση της 34χρονης, ο δικηγόρος της ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι: «Είναι σε σοκ. Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Τα τραύματά της είναι εκτεταμένα. Όπως φαντάζεστε αυτό που της συνέβη είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο».

Σχετικά με την πορεία της υγείας της, επεσήμανε πως σήμερα, Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η δεύτερη χειρουργική επέμβαση, στο πρόσωπο της άτυχης κοπέλας, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη το επόμενο διάστημα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.