Επίθεση σε γραφεία της ΝΔ για την επταήμερη εργασία: «7 να είναι οι μέρες σας»

0

Φθορές στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση τους στην τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την επταήμερη εργασία.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων που υπογράφουν ως… «Ψυκτικοί Περιστερίου» (σε μια σαφή αναφορά σε αποστροφή του λόγου του κ. Μητσοτάκη σε προ ημερών ομιλία του που έχει γίνει viral) έγραψαν με σπρέι έξω από τα γραφεία της δημοτικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη «Επτά να είναι οι μέρες σας».

Συνθήματα έξω από το γραφείο της ΝΔ στην Ηλιούπολη
Πάντως από την Πειραιώς τονίζουν ότι οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας διαστρεβλώθηκαν σκοπίμως από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου: «Ο μηχανισμός λάσπης του κ. Τσίπρα που βάφτισε “13η σύνταξη” ένα προεκλογικό επίδομα έκανε μια πρωτοφανή γκάφα» σημειώνεται σε χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Το Μαξίμου καταγγέλλει τον κ. Μητσοτάκη για μια επιχειρησιακή σύμβαση την οποία ενέκρινε το Υπουργείο της κ. Αχτσιόγλου(!), η οποία προβλέπει την επταήμερη λειτουργία της εταιρείας ‘Παπαστράτος’ και όχι βέβαια την επταήμερη εργασία των υπαλλήλων της. Και καλά έκανε η κ. Αχτσιόγλου, διότι με την συμφωνία αυτή, στην οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, οι εργαζόμενοι τελικά εργάζονται λιγότερες ώρες κάθε εβδομάδα, χωρίς να μειωθούν τα εισοδήματά τους που είναι πάνω από το μέσο όρο στον κλάδο τους», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ομάδα ατόμων που υπογράφουν ως… «Ψυκτικοί Περιστερίου»

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.