Επιτέθηκαν σε άντρες της ΔΙ.ΑΣ. γιατί «τόλμησαν» να κάνουν καταδίωξη στα Εξάρχεια

0

Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχτηκε χθες Πέμπτη το βράδυ μία ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που καταδίωξε άτομο, ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί είδαν αρχικά τον ύποπτο στην οδό Κωλέτη. Του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο και εκείνος άρχισε να τρέχει. Τότε τον καταδίωξαν, μέχρι που εκείνος έφτασε σε μαγαζί που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Εξαρχείων και μπήκε μέσα για να κρυφτεί.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τον έβγαλαν έξω για να τον συλλάβουν και τότε δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα, οι περισσότεροι των οποίων θαμώνες του μαγαζιού.

Μάλιστα μία μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. έπεσε στο οδόστρωμα και υπέστη ζημιές, ενώ τελικά ο ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών δεν συνελήφθη.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι δράστες προσπάθησαν να πάρουν από τους αστυνομικούς τη μοτοσικλέτα.

Ο Βασίλης Ντούμας έγραψε για το περιστατικό στο Facebook:

ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!
Σε Καταδίωξη και σύλληψη ύποπτου ατόμου σε σχεση με ναρκωτικά ” τόλμησαν ” ομάδες ΔΙ.ΑΣ να προβούν ξεκινώντας από την Ακαδημίας. Δυστυχώς όμως έπρεπε να διαβούν από το κράτος του Εξαρχιστάν και να πράξουν τα νόμιμα Θεμιστοκλέους και Κωλέτη. Εκεί δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από ομάδα θαμώνων παρακείμενο καφενείου. Οι συνάδελφοι είναι καλά, ο ελεγχομενος ” απολοτριώθηκε “.!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.