Επίσκεψη Μέρκελ: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν

0

Η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα για κάτι λιγότερο από 24 ώρες και μαζί της φέρνει εκτός από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και αλλαγές στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εξαιτίας της παρουσίας της Γερμανίδας καγκελαρίου, σήμερα (10.01.2019) και αύριο θα μείνουν κλειστεί για κάποια ώρα σταθμοί του Μετρό.

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη Μέρκελ, με απόφαση της Αστυνομίας, θα μείνουν κλειστοί και σταθμοί του Μετρό.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη (10.01.2019) στις 16:00 θα κλείσει ο σταθμός του Μετρό “Ευαγγελισμός” και μισή ώρα αργότερα (16:30) θ κλείσουν οι σταθμοί “Κατεχάκη”, “Μέγαρο Μουσικής” και “Σύνταγμα”.

Αύριο Παρασκευή (11.01.2019), ο σταθμός του Μετρό “Σύνταγμα” θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30.

Σε όλες τις περιπτώσεις, στα διαστήματα που οι σταθμοί θα είναι κλειστοί, οι συρμοί θα περνούν αλλά δεν θα σταματούν σε αυτούς.

Κατά την παραμονή της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, θα υπάρχουν κι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία. Τα μέτρα θα λαμβάνονται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Σε συνεννόηση με την αστυνομία, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ήδη ανακοινώσει και τις αλλαγές που θα γίνουν λόγω Μέρκελ και στα δρομολόγια του προαστιακού.

Πηγή: newsit

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.