Επίσκεψη του αν. Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε.

0

Στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε. Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο αν. Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, προκειμένου να ευχηθεί «Καλό Πάσχα» σε αστυνομικούς που νοσηλεύονται τις άγιες αυτές ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της εορτής του Πάσχα, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, ο Αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, συνοδευόμενος από το Β’ Βοηθό Γ.Α.Δ.Θ., Υποστράτηγο Αβραάμ Αϊβαζίδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Απόστολο Χαβδούλα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, την Αστυνομική Υποδιευθύντρια (Υ.Γ.) Δήμητρα Μαράκη και την Υπαστυνόμο Β’ (Υ.Γ.) Ελένη – Ιωάννα Γεωργίου του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης, καθώς και από αντιπροσωπεία του προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ. επισκέφτηκαν αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε. Θεσσαλονίκης και σε άλλες κλινικές της πόλης.

Ο Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Ζησιμόπουλος, μετέφερε τις θερμές ευχές της Ηγεσίας και προσέφερε συμβολικά δώρα στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς στους οποίους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.