Επίσκεψη αντιδημάρχου Γλυφάδας στην Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής

0

Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, ο οποίος είχε συνάντηση με μέλη του προεδρείου της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α..

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο κύριος Δημήτρης ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Αντιδήμαρχος Εσόδων και Διοικητικού του Δήμου Γλυφάδας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κυρίου Γιώργου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «η ΓΛΥΦΑΔΑ μας, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ», επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσής μας, σε συνέχεια της συνεργασίας μας που υπήρξε και σε παρελθόντα χρόνο.

Σκοπός της επισκέψεώς του ήταν να μας ενημερώσει ότι επρόκειτο να είναι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «η ΓΛΥΦΑΔΑ μας, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ» του κυρίου Γιώργου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και παράλληλα μας δήλωσε ότι επιθυμεί την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με την Ένωσή μας, αλλά και συνολικά με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γλυφάδας, τονίζοντας ότι αποτελεί επιθυμία και του νυν Δημάρχου Γλυφάδας κυρίου Γιώργου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ να στηρίξει εμπράκτως την Ελληνική Αστυνομία, που λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, έχει ανάγκη την βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Επιπροσθέτως και ως δημόσιος υπάλληλος του Ελληνικού Δημοσίου, ειδικότερα του Υπουργείου Οικονομικών, επισήμανε στον Πρόεδρο της Ένωσής μας κύριο Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ πως, αναγνωρίζει τις προσπάθειες του Έλληνα Αστυνομικού, ο οποίος κινδυνεύει καθημερινά, προκειμένου να διασφαλίσει το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Η Ένωσή μας είναι ανοιχτή σε οιονδήποτε υποψήφιο επιθυμεί, ανεξαρτήτου παράταξης και περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να οικοδομηθεί μια αγαστή σχέση συνεργασίας για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.