Η επίδειξη της ΕΚΑΜ που εντυπωσίασε τον πρωθυπουργό και το κομμένο επίδομα

0

Το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Πύργο του ΟΤΕ, ήταν ο τελευταίος σταθμός της βόλτας του πρωθυπουργού στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ. Εκεί τον υποδέχτηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

“Δεν έχετε παράπονο. Ομόρφυνε το υπουργείο”, είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αναφερόμενος στον πρόσφατο ανασχηματισμό. Στον κ.Τσίπρα δώρισαν ένα ξίφος αξιωματικού της σώματος, ενώ έγινε και επίδειξη καταρρίχησης από άνδρες των ΕΚΑΜ.

Η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν επίδειξη καταρρίχησης από τον Πύργο του ΟΤΕ στο χώρο του εκθεσιακού κέντρο, κλέβοντας την παράσταση. Μια επίδειξη που εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα, με τον πρωθυπουργό να κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για την εκπαίδευση και την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΚΑΜ, ενώ χαιρέτισε και συνεχάρη έναν έναν τους κομάντο. Εκει πραγματοποιήθηκε και η τελετή εγκαινίων του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας, από την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και την υφυπουργό Κατερίνα Παπακώστα. Ο πρωθυπουργός υπέγραψε – μάλιστα – στο βιβλίο ευχών, τονίζοντας ότι “Η ασφάλεια και η προστασία του πολίτη είναι λαϊκό δικαίωμα”.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία είναι και θα είναι παρούσα με την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού της, συνεχίζοντας να προσφέρει στη χώρα, στην κοινωνία και στους πολίτες, την ηρεμία και την ασφάλεια που προσδοκούν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. σχολίασαν ότι «ναι μεν ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους συναδέλφους της ΕΚΑΜ, θα έπρεπε όμως να μεριμνήσει και για το επίδομα που λάμβαναν και άδικα κόπηκε».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.