Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου – Οι πρώτες δηλώσεις της

0

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το 21χρονο μοντέλο που μετά από πολύμηνη κράτηση στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ κρίθηκε αθώα για την υπόθεση μεταφοράς 2.6 κιλών κοκαΐνης σε ταξιδιωτικό σάκο.

Το αεροσκάφος που μετέφερε την Ειρήνη Μελισσαροπούλου προσγειώθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στο πλευρό του 21χρονου μοντέλο, βρίσκονταν ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου και η οικογένεια της.

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει σήμερα τέλος με την επιστροφή της στην πατρίδα» δήλωσε ο δικηγόρος της 21χρονης Σάκης Κεχαγιόγλου, και συμπλήρωσε:

«Χρειάστηκε κόπος, χιλιάδες ώρες εργασίας, συνεργασία, μεγάλη υπομονή από μέρους της και από το μέρος της οικογένειάς της. Η αποστολή μου ολοκληρώνεται σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος που την υποδέχομαι στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν και εκείνη και εγώ και είναι ευλογία Θεού το ότι σήμερα είμαστε εδώ».

Να θυμίσουμε, ότι η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2017 για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα 2,6 κιλών κοκαΐνης και είχε προφυλακιστεί μέχρι την αθώωσή της στις 13 Μαρτίου 2019.

Μελισσαροπούλου: “Επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 16 μήνες άδικης ταλαιπωρίας”

«Θα ήθελα να σας πω ότι με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, μετά από 16 μήνες άδικης ταλαιπωρίας. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο το αναγνώρισε. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον δικηγόρο μου τον κ. Κεχαγιόγλου, για τη μάχη που έδωσε όλους αυτούς τους μήνες. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τις προξενικές αρχές, τους γνωστούς και αγνώστους που βοήθησαν εμένα και την οικογένεια μου. Μόνη μου επιθυμία αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσω στη Μυτιλήνη, στην οικογένεια μου, να χτίσω ξανά από την αρχή τη ζωή μου και να σχεδιάσω το μέλλον μου».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.