Επαναστατική Αυτοάμυνα: Ο καταζητούμενος τρομοκράτης «εμφανίστηκε» κι «αθωώνει» τους συλληφθέντες

0

Με ένα μακροσκελές κείμενο στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο 46χρονος καταζητούμενος για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα», Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, επιχειρεί να πείσει ότι καμία σχέση δεν έχει με την τρομοκρατική οργάνωση.

Παράλληλα, αναφερόμενους στους άλλους δύο συλληφθέντες, υποστηρίζει πως δεν έχουν καμία σχέση με τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα στο Χολαργό. «Τα όπλα από μόνα τους δεν συγκροτούν οργάνωση. Ακόμα κι ένα όπλο που ταυτοποιείται ως εργαλείο συγκεκριμένης οργάνωσης και που ως τέτοιο έχει και συμβολική αξία επιπλέον της πρακτικής δυνατότητας που ενέχει κάθε εργαλείο, δεν είναι ικανό από μόνο του να διατηρεί μια οργάνωση πολιτικής δράσης», γράφει ο Χατζηβασιλειάδης.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι -παρότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει το αντίθετο- ο Χατζηβασιλειάδης υποστηρίζει ότι κατά τη ληστεία στο κατάστημα ΟΠΑΠ play στο Χολαργό ενήργησε και τραυματίστηκε μόνος του.

«Το σενάριο ότι ο ένας τραυμάτισε τον άλλον αποσκοπεί στη διόγκωση του κατηγορητηρίου και στην διάχυση κακοπιστίας μεταξύ των αγωνιζόμενων. Και βέβαια, τίποτα δεν συνδέει τον σύντροφο Σταθόπουλο με την ληστεία», υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.