Εντοπίστηκε ο οδηγός που χτύπησε κι εγκατέλειψε δικυκλιστή

0

Μετά από πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν και έφτασαν στα… ίχνη του οδηγού του ασημένιου golf που παρέσυρε και τραυμάτισε στην λεωφόρο Κνωσού τον 55χρονο δικυκλιστή ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στον δρόμο.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν 38χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο 38χρονος άνδρας φαίνεται πως μετά το τροχαίο ατυχήματα έκρυψε το αυτοκίνητό του στο πατρικό του σπίτι σε χωριό του Ηρακλείου. Μάλιστα, το είχε στην αυλή του σπιτιού προκειμένου να μην είναι ορατό ώστε να μην μπορούν να το βρουν οι αρχές ή το δουν κάποιοι… περίεργοι.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί μετά από πολυήμερες έρευνες κατάφεραν κι εντόπισαν το αυτοκίνητο το οποίο φέρει εμφανή σημάδια του τρακαρίσματος, επιβεβαιώνοντας στην πορεία πως πρόκειται για το ασημί golf που ενεπλάκη στο τροχαίο της λεωφόρου Κνωσού. Ο 38χρονος φαίνεται να ομολόγησε ότι εκείνος ήταν ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε τον άτυχο 55χρονο στην λεωφόρο Κνωσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της Τροχαίας από την πρώτη στιγμή ερευνούσαν κάθε βίντεο κλειστού κυκλώματος των επιχειρήσεων που υπάρχουν στην περιοχή ενώ παράλληλα χτυπούσαν κάθε… πόρτα για να μάθουν όσα περισσότερα μπορούσαν για τον συγκεκριμένο τροχαίο.

Την ίδια ώρα ο 55χρονος δικυκλιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – έχει υποστεί ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας χτυπήθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα από το ασημί ΙΧ, τη στιγμή που επιχειρούσε αναστροφή στη λεωφόρο και την ώρα που οι ελιγμοί στάθμευσης ενός άλλου οχήματος εμπόδιζαν την ορατότητα. Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό που ο 55χρονος στην κυριολεξία εκσφενδονίστηκε από το δίκυκλο πέφτοντας με δύναμη στο οδόστρωμα. Ο οδηγός του ΙΧ, όμως, φρόντισε να εξαφανιστεί.

Πηγή: Ant1

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.