Ένωση Πειραιά: Χρόνια Πολλά στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας

0

«Ας ευχηθούμε σήμερα όλοι μαζί, Χρόνια Πολλά, σε όλους και όλες οι οποίοι, επέλεξαν να επιτηρούν και να διαφυλάσσουν την Τάξη και την Ασφάλεια της κοινωνίας μας, τη Δημοκρατία μας, την Ελευθερία του κάθε Πολίτη, το δίκαιο από το άδικο», αναφέρει σε ανακοίνωση της για την Ημέρα Εορτασμού της ΕΛ.ΑΣ. η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία. Την ημέρα αυτή τιμούμε την μνήμη του προστάτη μας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και εορτάζουμε την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ας ευχηθούμε σήμερα όλοι μαζί, Χρόνια Πολλά, σε όλους και όλες οι οποίοι, επέλεξαν να επιτηρούν και να διαφυλάσσουν την Τάξη και την Ασφάλεια της κοινωνίας μας, τη Δημοκρατία μας, την Ελευθερία του κάθε Πολίτη, το δίκαιο από το άδικο. Με αμεροληψία, με υπομονή και επιμονή, προσαρμοσμένοι συνεχώς στις ανάγκες και στις επιταγές της κοινωνίας. Εργαζόμενοι, οι οποίοι με το Μηδέν το οποίο τους προσφέρεται από την πολιτεία κάνουν τα πάντα. Αυτοί που πάντα έρχονται όταν τους χρειάζεσαι, είτε είναι πρωί, είτε απόγευμα, είτε δύο η ώρα το βράδυ, αυτοί που είναι εκεί τις αργίες το Πάσχα και τα Χριστούγεννα.

Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλη την Ελληνική Αστυνομία και το Προσωπικό της, με υγεία και δύναμη, ευχόμενοι να συνεχιστεί το έργο μας με λιγότερα θύματα και με περισσότερη Αναγνώριση της Προσπάθειας μας από την Πολιτεία.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Σπυρίδων Λιότσος
Η γ. γραμματέας, Αργυρώ Μαλαχία

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.